Consultanta de stil online

NOU

Un serviciu complex care se desfasoara live si online.

Intr-o intalnire virtuala preliminara, vom discuta despre preferintele si stilul tau de viata si vei completa un chestionar pentru a afla ce tip de silueta ai.

In urmatoarele doua discutii, iti vor prezenta ce te avantajeaza din punct de vedere al materialelor, croielilor, culorilor, iti vor oferi modele stilistice (persoane publice cu silueta asemanatoare cu a ta), te voi ajuta sa creezi tinute cu hainele pe care le ai deja in garderoba si vom intocmi o lista de cumparaturi.

Iti voi oferi lectii de stil: de asortare a hainelor din punct de vedere al volumelor, culorilor si te voi invata cum sa iti organizezi garderoba si cum sa faci shopping inteligent (ia-ti adio de la haine cumparate si purtate doar o singura data!).

Pe scurt, vei avea la dispozitia ta un stilist personal dispus sa iti raspunda la intrebari si care te va ajuta sa devii o persoana stilata, sofisticata, mandra de silueta ei, dar si bine organizata, totul la un click distanta!

Durata: in jur de 3 ore (impartite in mai multe discutii). Daca ai multe intrebari, nu e nicio problema, iti stau la dispozitie.

Pret: 300 ron.

Se elibereaza bon fiscal.

0741330384

Copyright 2017 Bianca Bojan.